Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
1. A szolgáltató adatai

Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://www.singularityekszerek.hu) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki.

 

A szolgáltató:

Név: Gergye Margit ev.

Székhely: 9661 Vasegerszeg, Rákóczi u. 45.

Levelezési cím: 9022 Győr, Liszt F. u. 30. 2/10.

Nyilvántartási szám: 55201287

Adószám: 56544802-1-38

Számlavezető pénzintézet: OTP Bank

Számlaszám: 11737007-23728398

E-mail cím: info@singularityekszerek.hu

Telefonszám: +36 30 522 4844

 

2. Alapvető rendelkezések

2.1. Vonatkozó Jogszabályok

A Szerződésre a magyar jog előírásai az irányadóak, és különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

1997.évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről 

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet); (The EU General Data Protection Regulation - Az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete), (a továbbiakban: GDPR),

Valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényre.

 

2.2. 

A szerződés és a szerződéskötés – így a megrendelés és a visszaigazolás, valamint a megrendelés elfogadásának – nyelve magyar.

2.3. Szerzői jogok

Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében.

A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából engedélyezett. A magáncélon túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

   

  3. Megvásárolható termékek

  3.1. Megvásárolható termékek

  3D nyomtatással készült, illetve 3D nyomtatott részeket tartalmazó, nem nemesfém ékszerek, ajándéktárgyak, kiegészítők vásárolhatóak meg webshopunkban.

  Vásárlói elképzelések szerinti ékszerek tervezését, elkészítését nem tudjuk vállalni.

   

  3.2. A monitoron látható színek

  Az árucikkekről igyekszünk a legélethűbb fotókat megjeleníteni, de a monitorok különböző beállítása miatt előfordulhat színeltérés, valamint a felhasznált alapanyagok színében is lehet minimális változás.

  4. Vásárlás menete

  4.1.

  Webshopunkban lehetőség van regisztrációval vagy anélkül is vásárolni.

   

  4.2. Rendelés menete

  Termékeinket menürendszer segítségével böngészhetik. Egyes termékeknél lehetőség van szín és méret választására. A kiválasztott termékeket kosárba helyezhetik – ez még nem jár fizetési kötelezettséggel. A kosár oldalon módosíthatják a termékszámot, vagy törölhetnek terméket.

  Szolgáltató a 2007. évi CXXVII. ÁFA törvény XIII. fejezete alapján alanyi adómentes, ezért az általa értékesített termékeket ÁFA nem terheli.

  Az árak magyar forintban értendők.

  Megrendelés gomb megnyomása után lehetőség van regisztrálni, vagy regisztráció nélkül is folytathatja a vásárlást. Ez után kerül sor a fizetési és szállítási mód kiválasztására.

   

  4.3. Fizetési lehetőségek:

  - Előre utalásos fizetés esetén a megrendelés elküldése után emailben tájékoztatjuk a vásárlót, hogy milyen bankszámlára mekkora összeget kell utalnia a fizetés teljesítéséhez. Amíg ezt az emailt nem kapja meg a megrendelő, addig kérjük ne indítsa el az utalást. Az átutalás jóváírását követően kezdjük meg a megrendelés teljesítését.

  - Utánvét esetén futárnál készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Foxpost automatáknál csak bankkártyás fizetés megoldott. 20.000 Ft megrendelési összegig van lehetőség utánvétes fizetésre. Afölött csak előre utalással lehetséges.

  - Bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

   

  4.4. Szállítási módok az alábbiak:

  - Házhosszállítás futárral: Ez az opció előre utalás esetén választható. 1290 Ft a költsége. 15.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes.

  - Házhosszállítás futárral – utánvéttel: Ebben az esetben a futárnál kell készpénzzel vagy bankkártyával fizetni. 1690 Ft a díja. 15.000-20.000 Ft rendelési összeg között ingyenes. 20.000 Ft megrendelési összegig van lehetőség utánvétes fizetésre.

  - Foxpost csomagautomatából átvétel – előre fizetéssel: Előre utalás esetén lehetőség van Foxpost csomagautomatába kérni a szállítást. 690 Ft a díja, 15.000 Ft rendelési összeg fölött ingyenes.

  - Foxpost csomagautomatából átvétel – utánvéttel: Megrendelését ebben az esetben az átvevő automatánál fizetheti, de csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Szállítási költség magasabb az előre utalásos opcióhoz képest. 990 Ft a díja, 15.000-20.000 Ft rendelési összeg között ingyenes.

  15.000 Ft megrendelési összeg fölött minden szállítási mód ingyenes.

  A megadott szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek. Külföldi címre való szállítás esetén egyeztetés szükséges. Külföldre szállításra nem vonatkozik a 15.000 Ft fölötti ingyenes szállítás.

   

  4.5. A csomag átvétele

  A termék átvételekor a vásárló köteles megvizsgálni, hogy a csomagolás sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a Felhasználó megtagadhatja a futártól a csomag átvételét, mert a termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a csomag mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és csomagolás sérülés miatti minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

   

  4.6. Szállítási határidő

  Mivel termékeinket rendelésedre nyomtatjuk, így több időre van szükségünk a teljesítéshez. Maximum 4 munkanapot vesz igénybe a termék elkészítése, továbbá 2-3 nap a szállítás. A pontos kiszállítás idejéről a szállító e-mailben tájékoztatja a vásárlót.

  Házhozszállítás esetén a kiszállítás napjáról a futárszolgálat email és/vagy SMS értesítést küld. Sikertelen kézbesítés esetén következő egy alkalommal ismét megpróbálkoznak a kézbesítéssel.

  Foxpost csomagautomatás átvétel esetén az automatába elhelyezés időpontját befolyásolja a megjelölt automata leterheltsége. A címzett emailben tájékoztatást kap, ha már elhelyezésre került a csomag az automatában és átvehető.

   

  4.7. A szerződés létrejötte, a szerződés iktatása

  A Weboldalon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató az nem iktatja, utólagosan nem hozzáférhető. A Szolgáltató nem veti alá magát magatartási kódex rendelkezéseinek.

  A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével még nem jön létre. A szerződés létrejöttének ideje a Szolgáltató által küldött visszaigazolás ideje.

   

  4.8. Számla

  A Szolgáltató elektronikus számlát állít ki. A fizetés megérkezése után a számlát a Billingo számlázási rendszeren keresztül küldi a rendelés során megadott e-mail címre.

  Szolgáltató a 2007. évi CXXVII. ÁFA törvény XIII. fejezete alapján alanyi adómentes, ezért az általa értékesített termékeket ÁFA nem terheli. A szolgáltató által kiállított számlából ÁFA visszaigénylés nem lehetséges.

   

  4.9. Árak

  Az árak forintban értendők. Szolgáltató a 2007. évi CXXVII. ÁFA törvény XIII. fejezete alapján alanyi adómentes, ezért az általa értékesített termékeket ÁFA nem terheli.

  Az eladó üzletpolitikai okokból az árakat módosíthatja. Az árak módosítása nem terjed ki a már megkötött szerződésekre. Amennyiben az eladó az árat hibásan tüntette fel, és megrendelés érkezett a termékre, de szerződést még nem kötöttek a felek (azaz nem történt meg a megrendelés visszaigazolása), úgy az ÁSZF „Eljárás hibás ár” pontja alapján jár el az eladó.

   

  4.10. Eljárás hibás ár esetén

  Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

  - 0 Ft-os ár,

  - kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 1000 Ft-os termék esetén a 20%-os kedvezmény feltüntetése mellett 500 Ft-ért kínált termék).

  Hibás ár feltüntetése esetén az eladó felajánlja a termék valós áron történő vásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

   

  5. Elállási jog

  Lehetőség van a megrendelő vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni. Megrendelő a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát. Ha a megrendelő elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a webshop üzemeltető részére. A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére. A webshop üzemeltető e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

  A vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket a webshop üzemeltető 1. pontban feltüntetett levelezési címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a vásárló a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket. A termék a webshop üzemeltető címére történő visszaküldésének költsége a vásárlót terheli. A szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a fogyasztót semmilyen más költség nem terheli. Ha a fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a szolgáltató visszatéríti a fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a fogyasztó a szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe. A visszatérítés utalással történik.

  A fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

  6. Szavatosság

  6.1. Kellékszavatosság

  A felhasználó a szolgáltató hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseinek megfelelően. Fogyasztói szerződés esetén a fogyasztónak minősülő felhasználó az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait a felhasználó érvényesíteni már nem tudja. Nem a fogyasztóval kötött szerződés esetén a felhasználó az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit. A felhasználó – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést a felhasználó nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére a felhasználó is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról a felhasználó egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban felhasználó viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot. A felhasználó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. A felhasználó közvetlenül a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A teljesítést (vagyis a kiszállítást, átvételt) követő hat hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a hiba jellegével, vagy a termék természetével összeegyeztethetetlen. A szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája a felhasználó részére történő átadást követően keletkezett. Ennek alapján a Szolgáltató nem köteles a felhasználó kifogásának helyt adni, ha megfelelően bizonyítja, hogy a hiba oka, a termék nem rendeltetésszerű használatának következménye. A teljesítést követő hat hónap elteltével azonban a bizonyítási teher megfordul, vagyis vita esetén a felhasználónak kell bizonyítania, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt.

   

  6.2. Termékszavatosság

  A fogyasztónak minősülő felhasználó – választása szerint – a 7.1. pontban meghatározott jogát vagy a termékszavatossági igényt érvényesítheti. Termékszavatossági igényként a felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét a felhasználó a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. A Felhasználó a termékszavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Felhasználónak kell bizonyítania. A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy: – a terméket nem üzleti tevékenység körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy – a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy – a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igény egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényt a Felhasználó a gyártóval szemben érvényesítheti.

   

  6.3. Jótállás

  Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet tartalmaz előírásokat. A rendelet (tárgyi) hatálya csakis az új, Magyarország területén kötött fogyasztói szerződés keretében értékesített és a rendelet mellékletében felsorolt termékekre vonatkozik. A kormányrendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkek tekintetében a kötelező jótállás 1 év, melynek kezdő időpontja a termék a Fogyasztónak történő átadásának a napja, vagy ha az üzembe helyezést a Szolgáltató, vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napja. A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. Ugyanazon hiba miatt a Felhasználó kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont a Felhasználó a jótállásból fakadó jogok az 7.1. és a 7.2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

   

  6.4. Szavatossági, jótállási igények

  A szavatossági igényeit a Felhasználó az alábbi elérhetőségek valamelyikén érvényesítheti:

  Név: Gergye Margit ev.

  Levelezési cím: 9022 Győr, Liszt F. u. 30. 2/10.

  Telefonszám: +36 30 522 4844

  E-mail cím: info@singularityekszerek.hu

   

  7. Jogérvényesítési lehetőségek

  7.1. Panaszügyintézés helye, ideje, módja

  A Felhasználó a termékkel vagy a szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő: Név: Gergye Margit ev. Levelezési cím: 9022 Győr, Liszt F. u. 30. 2/10., Telefonszám: +36 30 522 4844. E-mail cím: info@singularityekszerek.hu.

   A Szolgáltató a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség a panasz jellegéből adódóan, vagy ha a felhasználó a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt megőriz. A szolgáltató a jegyzőkönyv egy példányát személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a felhasználónak átadni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni. A szolgáltató a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a felhasználónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát. Minden egyéb esetben a szolgáltató az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el. A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Szolgáltató egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését. A szolgáltató a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti. A panasz elutasítása esetén a szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a felhasználót.

   

  7.2. Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

  Amennyiben a Szolgáltató és a Felhasználó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a Felhasználó számára: Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.

  Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint. Az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez is fordulhat. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban. A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A kérelmet a békéltető testület elnökéhez kell írásban benyújtani: az írásbeliség követelményének levél, távirat, távgépíró vagy telefax útján, továbbá bármely egyéb olyan eszközzel is eleget lehet tenni, amely a címzett számára lehetővé teszi a neki címzett adatoknak az adat céljának megfelelő ideig történő tartós tárolását, és a tárolt adatok változatlan formában és tartalommal történő megjelenítését. A kérelemnek tartalmaznia kell

  - a fogyasztó nevét, lakóhelyét vagy tartózkodási helyét,

  - a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás nevét, székhelyét vagy érintett telephelyét,

  - ha a fogyasztó az illetékességet az illetékes békéltető testület helyett kérelmezett testület megjelölését,

  - a fogyasztó álláspontjának rövid leírását, az azt alátámasztó tényeket és azok bizonyítékait,

  - a fogyasztó nyilatkozatát arról, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelte a vitás ügy rendezését

  - a fogyasztó nyilatkozatát arra nézve, hogy az ügyben más békéltető testület eljárását nem kezdeményezte, közvetítői eljárás nem indult, keresetlevél beadására, illetve fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelem előterjesztésére nem került sor,

  - a testület döntésére irányuló indítványt,

  - a fogyasztó aláírását.

  A kérelemhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát (kivonatát), amelynek tartalmára a fogyasztó bizonyítékként hivatkozik, így különösen a vállalkozás írásbeli nyilatkozatát a panasz elutasításáról, ennek hiányában a fogyasztó rendelkezésére álló egyéb írásos bizonyítékot az előírt egyeztetés megkísérléséről. Ha a fogyasztó meghatalmazott útján jár el, a kérelemhez csatolni kell a meghatalmazást.

  A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu A területileg illetékes Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

   

  Az egyes területileg illetékes Békéltető Testületek elérhetőségei:

   

  Baranya Megyei Békéltető Testület

  Cím: 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.

  Telefonszám: 06-72-507-154

  Fax: 06-72-507-152

  E-mail: abeck@pbkik.hu; mbonyar@pbkik.hu

   

  Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

  Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

  Telefonszám: 06-76-501-500; 06-76-501-525, 06-76-501-523

  Fax: 06-76-501-538

  E-mail: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu; mariann.matyus@bkmkik.hu

  Honlap: www.bacsbekeltetes.hu

   

  Békés Megyei Békéltető Testület

  Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

  Telefonszám: 06-66-324-976

  Fax: 06-66-324-976

  E-mail: eva.toth@bmkik.hu

   

  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

  Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

  Telefonszám:06-46-501-091;06-46-501-870

  Fax: 06-46-501-099

  E-mail: kalna.zsuzsa@bokik.hu

   

  Budapesti Békéltető Testület

  Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

  Telefonszám: 06-1-488-2131

  Fax: 06-1-488-2186

  E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

   

  Csongrád Megyei Békéltető Testület

  Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

  Telefonszám: 06-62-554-250/118

  Fax: 06-62-426-149

  E-mail: bekelteto.testulet@csmkik.hu

   

  Fejér Megyei Békéltető Testület

  Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

  Telefonszám:06-22-510-310

  Fax: 06-22-510-312

  E-mail: fmkik@fmkik.hu

   

  Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület

  Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

  Telefonszám: 06-96-520-217

  Fax: 06-96-520-218

  E-mail: bekeltetotestulet@gymskik.hu

   

  Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

  Cím: 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.

  Telefonszám: 06-52-500-710

  Fax: 06-52-500-720

  E-mail: korosi.vanda@hbkik.hu

   

  Heves Megyei Békéltető Testület

  Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.

  Telefonszám: 06-36-429-612

  Fax: 06-36-323-615

  E-mail: hkik@hkik.hu

   

  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

  Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park 8. III. emelet 305-306.

  Telefonszám: 06-56-510-621, 06-20-373-2570

  Fax: 06-56-510-628

  E-mail: bekeltetotestulet@jnszmkik.hu

   

  Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület

  Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

  Telefonszám: 06-34-513-027

  Fax: 06-34-316-259

  E-mail: szilvi@kemkik.hu

   

  Nógrád Megyei Békéltető Testület

  Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A.

  Telefonszám: 06-32-520-860

  Fax: 06-32-520-862

  E-mail: nkik@nkik.hu

   

  Pest Megyei Békéltető Testület

  Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8. III. emelet 331.

  Telefonszám: 06-1-269-0703

  Fax: 06-1-474-7921

  E-mail: pmbekelteto@pmkik.hu

   

  Somogy Megyei Békéltető Testület

  Cím: 7400 Kaposvár, Anna u.6.

  Telefonszám: 06-82-501-026

  Fax: 06-82-501-046

  E-mail: skik@skik.hu

   

  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

  Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

  Telefonszám: 06-42-311-544

  Fax: 06-42-311-750

  E-mail: bekelteto@szabkam.hu

   

  Tolna Megyei Békéltető Testület

  Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25. III. emelet

  Telefonszám: 06-74-411-661

  Fax: 06-74-411-456

  E-mail: kamara@tmkik.hu

   

  Vas Megyei Békéltető Testület

  Cím: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

  Telefonszám: 06-94-312-356

  Fax: 06-94-316-936

  E-mail: vmkik@vmkik.hu

   

  Veszprém Megyei Békéltető Testület

  Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. földszint 116.

  Telefonszám: 06-88-429-008

  Fax: 06-88-412-150

  E-mail: bekelteto@veszpremikamara.hu

   

  Zala Megyei Békéltető Testület

  Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.

  Telefonszám: 06-92-550-513

  Fax: 06-92-550-525

  E-mail: zmbekelteto@zmkik.hu

   

  8. ÁSZF, árak módosítása

  A Szolgáltató jelen Általános Szerződési Feltételeket, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat, nem visszamenőleges hatállyal, bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.

   

  Győr, 2020.11.28.

  Adatkezelési tájékoztató
  Adatkezelési tájékoztató

  Gergye Margit ev., mint adatkezelő, tiszteletben tartva a természetes személyek magánszféráját, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi tájékoztatás tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy a tevékenységével kapcsolatos adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott előírásoknak. Gergye Margit ev. fenntartja magának a jogot, hogy adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatát bármikor megváltoztassa, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy a változásokról kellő időben értesíti közönségét. Gergye Margit ev. ügyfelei információs önrendelkezési jogának biztosítása érdekében jogi eszközökkel garantálja személyes adataik védelmét, azokat tiszteletben tartja és bizalmasan kezeli.

   

  Adatkezelése összhangban van az alábbi, adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályokkal:

  2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban Info tv., Adatvédelmi törvény),

  2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (a továbbiakban Grt.),

  2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (a továbbiakban Eker. tv.),

  2000. évi C. törvény a számvitelről (a továbbiakban Számv. tv.).

   

  Adatvédelmi nyilatkozat Az Ön által megadott adatokat Gergye Margit ev. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozóként működik közre, pl. futárszolgálat, aki Gergye Margit ev.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

   

  Az információk tulajdonjoga 

  Kijelentjük, hogy Gergye Margit ev. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.singularityekszerek.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

  Aki a www.singularityekszerek.hu webáruházba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

  Az egyes adatkezelések módja, célja, jogalapja, a kezelt adatok és az adatkezelés időtartama

   

  Gergye Margit ev. adatkezelése az érintett személyek egyértelmű, kifejezett és befolyásolásmentes hozzájárulásán alapul. Jogszabályok kötelezővé tehetik bizonyos adatok kezelését és továbbítását, erről az érintetteket Gergye Margit ev. tájékoztatja. Abban az esetben, ha az adatközlő nem saját adatait adja meg, az érintett hozzájárulásának beszerzése az ő kötelessége. Gergye Margit ev. adatkezelési célként az alábbi célokat jelöli meg: regisztráció, a vásárlók nyilvántartása, egymástól való megkülönböztetése, a megrendelés megkönnyítése, a megrendelések teljesítése, vásárlói kapcsolattartás, a vásárlói szokások elemzése, hírlevél küldése. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása és a Grt. 6.§-a. A kezelt adatok köre: azonosítószámok, vevő neve, fizetési mód, adószám, számlázási és szállítási cím, telefonszám, kapcsolattartó neve, e-mail cím, dátum, vásárlási adatok.

   

  Regisztráció

  Az adatkezelés célja: regisztráció. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása. A kezelt adatok köre: név, e-mail cím. Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig.

   

  Elektronikus hírlevél

  Az adatkezelés célja: reklámot is tartalmazó e-mail hírlevelek küldése az érdeklődők részére. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása és a Grt. 6. § (1) bekezdése. A kezelt adatok: név, e-mail cím. Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig. A hírlevelet lemondani a hírlevél alján található Leiratkozás linkre kattintva lehet.

   

  Telefonszámoddal kapcsolatos információk

  Rendelésed leadásánál elfogadod a szerződési feltételeket és tudomásul veszed adatkezelési irányelveinket. Mobiltelefonszámodat szükséges a rendelésnél leadni, hogy a szállítás zavartalanul működhessen. A telefonszámot a választott futár cégnek átadjuk, akik a szállítással kapcsolatosan egyeztetnek veled. A kiszállítást követően a futárcégnek nem lesz elmentve semmilyen adatod.

  Telefonszámod felhasználhatjuk még a rendeléssel kapcsolatos esetleges egyeztetésre. A telefonszámoddal reklám célra nem élünk vissza.

   

  Kapcsolat, vevői vélemény

  A kezelt adatok: a beérkezett leveleken (postai levél, e-mail) feltüntetett név, cím és más önként megadott személyes adat. Az adatok törlésének határideje: az ügy elintézésétől számított legfeljebb 5 év.

   

  Adatok közlése és átadása

  A bíróság, az ügyészség, a nyomozó hatóság, a közigazgatási hatóság, az adatvédelmi biztos és jogszabály felhatalmazása alapján más szervek megkereshetik Gergye Margit ev.-t a pontos cél és az adatok körének megjelölésével - az általa kezelt adatotokról tájékoztatás adása, adatok közlése és átadása, iratok rendelkezésre bocsátása céljából. Az adatközlő csak olyan adatot, csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

   

   

  Záró Rendelkezések

   

  Adatkezelő adatai:

  Név: Gergye Margit ev.

  Székhely: 9661 Vasegerszeg, Rákóczi u. 45.

  Levelezési címe: 9022 Győr, Liszt F. u. 30. 2/10.

  Nyilvántartási szám: 55201287

  Adószám: 56544802-1-38

  E-mail cím: info@singularityekszerek.hu

   

  A szerződés nyelve: magyar

   

  A tárhely-szolgáltató neve: UNAS Online Kft.. A tárhely-szolgáltató címe: 9400 Sopron, Major köz 2. I/15. A tárhely-szolgáltató elérhetősége: +36-99/884-000, unas@unas.hu

   

  Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei

  Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

  Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5

  Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

  Telefon: +36 (1) 391-1400

  Fax: +36 (1) 391-1410

  E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

  Url: http://naih.hu

  Vásárlási tudnivalók
  Vásárlási tudnivalók
  Mivel termékeinket a rendelésedre kifejezetten neked nyomtatjuk, így több időre van szükségünk a teljesítéshez. Maximum 4 munkanapot vesz
  igénybe +2 nap a szállítás. Ezt kérlek kalkuláld bele rendelésnél. Megértésedet köszönjük!
  Ajándéknak szánt ékszereket érdemes minél előbb megrendelni, hogy biztosan megkapd karácsonyig!

  A szállítási módok Magyarországon belül választhatók. Amennyiben külföldi szállítási címre szeretnél ékszert rendelni, vedd fel velem a kapcsolatot.
  Külföldre csak előre fizetés esetén küldök csomagot.
  Személyes átvételi pontunk nincs. Igény esetén lehetséges Győrben az átvétel.

  Minden fülbevalónk acél fülbevaló alapon van, hogy ne okozzon problémát.
  A szerelékek, nyaklánc alapok nem 3D nyomtatással készülnek.